Deko paneli

Dekorativni zidni panel je visoko kvalitetan proizvod rađen po teksturi prirodnih materijala kao što su cigla, drvo i kamen. Paneli su veličine cca 1 m2 i teški su oko 4 kg/m2, a radimo ih od poliuretana, visoko kvalitetnog umjetnog materijala koji ima odlične fizikalno – tehničke karakteristike kao što su izolacija, čvrstoća i velika otpornost na habanje.

Radi svoje lakoće, panelima se mogu oblagati stropovi i zidovi te se postavljaju na razne površine, bez posebnih priprema podloga. Naši proizvodi otporni su na inskete i vlagu te neće doći do isušivanja, pucanja i procijepa kao što je u slučaju s pravim drvom. Deko paneli svojim stilskim izražajem zadovoljava kako suvremene tako i klasične dizajnerske tendencije uređenja interijera. U našoj ponudi imamo panele s tekstorom cigle, kamena, betona, metala i drva.

Prednosti Deko paneli:

  • Lakoća materijala i ugradnje
  • Toplinska i zvučna izolacija
  • Vodootporni i protupožarni
  • Mogućnost primjene na različitim površinama

Umjetne grede i daske rađene su po tekstutri pravog drva pa je konačni izgled umjetnih greda i dasaka autentičan izgledu pravog drveta. Dizajnirane su kako bi prostorima dale topao, prirodan i rustikalan izgled.

Naše dekorativne grede su trostrane (U profil) tako da ih je moguće postavljati preko postojećih vodova, cijevi ili elektroinstalacija.

Tehnologija proizvodnje omogućuje izradu daski u različitim širinama i dužinama, te se mogu koristiti za oblaganje postojećih betonskih greda i stupova u prostorima.

(G)radimo zajedno! Vaša vizija, naša strast.

Svaki naš projekt je jedinstven jer radimo prema Vašim željema i mjerama od vlastitog materijala – sip panela.

Zatvori