Tel: + 385 92 2660 305  | Email: info@modultehnika.hr

Terase i pergole

TERASE

Bilo da se radilo o terasama, ljetnim kuhinjama ili pergolama, uzimamo ozbiljno vašu viziju o terasi kao mjestu koje okuplja cijelu obitelj, prijatelje ili goste. Naša rješenja garantiraju visokokvalitetnu izvedbu terase koja će biti dugoročna, sigurna, stabilna i ugodna za boravak. Smatramo kako prostor u kojemu se nalazite mora komunicirati s prirodom, stoga smo se pobrinuli za terase koje imitiraju najbolje od okruženja, a istovremeno aktivno rade na ekološkoj održivosti materijala.

Terase radimo za privatne objekte, montažne objekte, kao i na objektima za posao i odmor. Terase su visoko prilagodljive terenima te je njihova izvedba moguća čak i na teško pristupačnim terenima. Ovisno o vašim željama i vizijama, spremni smo implementirati mnogobrojne materijale i individualna rješenja kako bismo s vama napravili doista udoban vanjski prostor.
Naše usluge obuhvaćaju kompletnu fazu izrade terasa – od projektiranja i odabira materijala, pa sve do finalne konstrukcije i educiranju o održavanju iste.

ZAŠTO TERASA

Savršen prostor za odmor

Nakon dugog dana, za vrijeme godišnjeg odmora ili za vrijeme vikenda potrebno je odmoriti na prostoru koji je estetski prihvatljiv. Terase su savršeni prostor za odmor ili za druženje sa najbližima.

Cjenovno prihvatljivo

Izrada terasa ne mora biti skup poduhvat. Naši materijali obećavaju dugotrajnost i lako održavanje uz znatnu uštedu na budžetu.

Ekološko pozitivan prostor

Nikada nam nije dosta prostora koji imamo u sklopu kućanstva ili ugostiteljskog objekta. Naša terasa ne samo da daje veći prostor objektu, već to čini tako da je ekološki održivo.

Modeli terasa

SPECIFIKACIJE

KONSTRUKCIJA:
Temeljna konstrukcija rađena je od toplo cinčanih čeličnih profila debljine 2-3 mm.
Zidna i krovna konstrukcija rađena je od SIP panela i „I“ drvenih profila.


PRESJEK ZIDA:
SIP panel debljine 100 mm sa izolacijskom jezgrom EPS tip F, debljine 80mm, s koeficijentom toplinske provodljivosti 0,038 W/mK.


PRESJEK PODA:
Hidroizoliran SIP panel debljine 60 mm, sa izolacijskom jezgrom XPS, debljine 30mm.


PRESJEK KROVA:
“I” drvene grede sa ispunom kamene vune debljine 100mm, OSB-3 ploča debljine 12mm, paropropusna folija, profilirani limeni pokrov


STOLARIJA:
PVC / aluminijska sa toplinskim mostom / alumini-drvo


FASADA:
Demit / ventilirana aluminijska ili drvena / deko panel


ELEKTRO INSTALACIJE:
Kompletno razvedene elektoinstalacije unutar objekta. Broj tijela utvrđuje se prema veličini objekta ili potrebi kupca.


VRSTA IZVEDBE:
Visoki ROH BAU


MONTAŽA OBJEKTA:
Ovisno o terenu na kojem se objekt montira. Najčešće traje 4 dana.

MODELI

TERASE PO NARUDŽBI

U ponudi imamo gotove nacrte za različite modele terasa, no ukoliko imate svoju zamisao terase, s radošću ćemo ju pretvoriti u stvarnost. Svaka terasa može se prilagoditi vašim potrebama, veličini, namjeni, terenu i budžetu. Zatražite sastanak ili ponudu već danas i krenimo s realizacijom.