Tel: + 385 92 2660 305  | Email: info@modultehnika.hr

Trgovački i ugostiteljski objekti

KIOSCI, BEACH BAROVI, USLUŽNI I TRGOVAČKI OBJEKTI

Kiosci, objekti na plaži, spremišta, uslužni i trgovački objekti posebna su vrsta objekata koje izrađujemo ovisno o namjeni, dimenzijama i specifičnostima dizajna koje pojedinac želi. S obzirom na posebnu namjenu, u cilju je uključiti pojedinca od početka do kraja projekta – od projektiranja i izrade nacrta do finalne montaže. Ako pojedinac ima okvirnu ideju o izvedbi projekta, no ne zna što mu je sve potrebno, spremni smo izraditi nacrt i predložiti rješenje za maksimalnu iskoristivost i novčanu isplativost vanjskog i unutarnjeg dijela objekta.

Naši mobilni kiosci, objekti na plaži i ostali mobilni objekti odlikuju se održivosti, dugotrajnosti, praktičnosti i cijenom koja je prihvatljivija od klasičnih, zidanih i fiksnih rješenja na tržištu. Sve mobilne objekte radimo sa energetski visoko održivim materijalima koji su ujedno i ekološki prihvatljivi.

ZAŠTO MOBILNI OBJEKT

Sezonski isplativo

Ovisno o vašim potrebama, mobilni objekt izvrsno je rješenje za sezonske potrebe, bilo da se radilo o mobilnim objektima na plažama, festivalskim kućicama, objektima u kampu.

Smanjeni trošak

Ukupna cijena izrade mobilnog objekta i kioska niža je i za do 50% posto od tradicionalnih gradnji. Uz to, mobilni objekti su izdržljiviji i praktičniji za održavanje od tradicionalnih rješenja.

Prilagođeno potrebama

Prepoznajemo individualne potrebe pojedinaca i njihovog poslovanja. Ne postoji objekt koji je svima prihvatljiv, a našim rješenjima možemo postići maksimalnu efikasnost prostora.

Modeli objekata

SPECIFIKACIJE

KONSTRUKCIJA:
Temeljna konstrukcija rađena je od toplo cinčanih čeličnih profila debljine 2-3 mm.
Zidna i krovna konstrukcija rađena je od SIP panela i „I“ drvenih profila.


PRESJEK ZIDA:
SIP panel debljine 100 mm sa izolacijskom jezgrom EPS tip F, debljine 80mm, s koeficijentom toplinske provodljivosti 0,038 W/mK.


PRESJEK PODA:
Hidroizoliran SIP panel debljine 60 mm, sa izolacijskom jezgrom XPS, debljine 30mm.


PRESJEK KROVA:
“I” drvene grede sa ispunom kamene vune debljine 100mm, OSB-3 ploča debljine 12mm, paropropusna folija, profilirani limeni pokrov


STOLARIJA:
PVC / aluminijska sa toplinskim mostom / alumini-drvo


FASADA:
Demit / ventilirana aluminijska ili drvena / Deko panel


ELEKTRO INSTALACIJE:
Kompletno razvedene elektoinstalacije unutar objekta. Broj tijela utvrđuje se prema veličini objekta ili potrebi kupca.


VRSTA IZVEDBE:
Visoki ROH BAU


MONTAŽA OBJEKTA:
Ovisno o terenu na kojem se objekt montira. Najčešće traje 4 dana.

MODELI

POSLOVNI OBJEKTI PO NARUDŽBI

U ponudi imamo gotove nacrte za različite terene i regije, no ukoliko imate svoju zamisao poslovnog objekta, s radošću ćemo ju pretvoriti u stvarnost. Svaki poslovni objekt može se prilagoditi vašim potrebama, veličini, namjeni, terenu i budžetu. Zatražite sastanak ili ponudu već danas i krenimo s realizacijom.